Acasă » Tu si ceilalti » My mantra

My mantra

Articole

Reclame

Cursuri de dezvoltare personală, cărți despre cum să gândești, să trăiești, să fii altfel de cum simți sau ești, cum să te schimbi, să te transformi în cu totul altcineva. Cineva mai bun, mai frumos, mai „cu minte”, mai mai și foarte foarte deosebit de ceilalți, de marea mulțime.

Și fiecare autor propune niște formule „magige” care, cu siguranță îți vor face viața mai bună și mai frumoasa, care te vor detașa de tot ce e urât și rău. Cărți pe care le citești și, pe moment, îți transformă iadul în Paradis. Crezi în ele, te înalță, te umplu de energie vindeătoare și transformatoare iar, după ce le-ai lăsat pe noptieră – că poate o să mai revii la paginile lor – le uiți și așa cum se umplu ele de praf, tot la fel se întâmplă și cu învățăturile lor în mintea ta.

Ceva se întâmplă de nu se prinde nimic de tine. Ori nu ești tu suficient de bun, de smerit, de deștept ori, cine știe, nu ți-au transmis mantra cea mai potrivită pentru tine.

Așa că, cel mai bine ar fi să apelezi la bunul tău simț, la sinele tău interior, la instinctul tău și să-ți creezi propria mantră pe care să o repeți iar și iar, până la epuizare, până ce începi să simți că se schimbă ceva în viața ta, în tine, în jurul tău. Așa cum nimeni nu-ți poate garanta că soarele va răsări din direcție opusă de cât o face de când lumea, tot așa nu vei ști nici dacă mantra ta sau a altora va funcționa. În orice caz, dacă tu crezi că asta poate funcționa în cazul tău, go for it!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: