Acasă » Tu si ceilalti » Sex şi alcool

Sex şi alcool

Articole

Reclame

Mulţi tineri le îmbină cu mare uşurinţă. Mai întâi pentru că e fun, apoi ca sa fie în pas cu ceilalţi, să fie acceptaţi, iar mai târziu, unii, din obişnuinţă. Sexul şi alcoolul sunt o combinaţie bună? Depinde de cantitate. A alcoolului mai ales. Mai contează şi cine şi cât bea şi dacă motivul pentru care o face este…sexul. Pentru că sunt situaţii în care el îi dă ei să bea, ca să se culce cu el. Altfel ea nu (mai) simte nicio atracţie faţă de el şi nu îl acceptă în pat. O fi şi ăsta un fel de relaţie, dar nu pare unul foarte reuşit sau care să aducă fericirea cuiva. El se minte ca ea îl iubeşte, ea acceptă situaţia din cine ştie ce motive şi relaţia în sine e de fapt un compromis din care amândoi pierd.Ce face alcoolul pentru sex? Te poate face mai relaxat, mai permisiv, mai bine dispus. Acum depinde de fiecare cum reacţionează la alcool, pentru că unii devin agresivi, iar asta n-ar fi neaparat ceva bun în sex.

Să bei şi să nu mai ştii de tine…iar dimineaţa să te trezeşti lângă o persoană complet necunoscută, respingătoare şi nu neapărat de sex diferit de tine, asta chiar ar fi o experienţă mai puţin obişnuită. Una e să spui “am mâncat cu nişte prieteni”, alta “m-am îmbătat cu unii” şi alta “am băut atât de mult încât nici nu mai ştiu cu cine am facut sex”.

Ar mai fi şi cazurile în care doar unul din parteneri a băut iar celuilalt nu îi place deloc treaba asta dar, “n-are încotro” şi acceptă să facă sex. Ce sex mai poate fi acela? În care doar unul din parteneri e mulţumit iar celălalt scârbit? Sau nu contează?!?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: